Positiv synlighet i bybildet

Branko's Auto ønsker å bidra til en positiv påvirking i bybildet.

Vi skal være en viktig aktør i det lokale næringslivet, og en god støttespiller for arrangementer og utøvere i byen vår. Branko’s Auto har en lang tradisjon som sponsor for idretten, både enkeltutøvere og arrangementer. 

Alle i Tønsberg skal vite om oss, og aller helst bli kjent med oss, uten at de skal føle på noe kjøpepress. Branko’s Auto selger nye og brukte biler, vi reparerer og vedlikeholder biler, men vi ønsker å være mer enn en bilforhandler og et bilverksted. Branko’s Auto skal bidra til at Tønsberg fortsatt skal være en by vi kan være stolte av, en by mange ønsker å bo i og besøke.

Les mer
Kirkens Bymisjon

"Alt handler om å hjelpe, og bidra."

Vi støtter alt fra Tønsberg Båtrace til Kirkens Bymisjon og unge idrettsutøvere. Daglig leder Morten Danby forteller at alt handler om å hjelpe, og bidra.

  • Samarbeidet med Kirkens Bymisjon er noe vi setter veldig høyt, det er en hjertesak for oss hos Branko’s Auto. Det kom i gang gjennom at vi stod ved siden av noen fra dem og kom i prat da vi hadde stand i forbindelse med et arrangement på torvet. Da gikk det opp for oss at også barn til rusmisbrukere trenger å bli kjørt til trening og andre aktiviteter. Kirkens Bymisjon trengte hjelp med transport. Der og da bestemte vi oss for å bidra med biler til dette, forteller Danby.
Tønsberg Båtrace

Folkefest for byen vår

Tønsberg Båtrace er på mange måter på andre enden av skalaen, men tanken er fremdeles lik.

  • Hovedgrunnen til at vi støtter Tønsberg Båtrace er at det er et gratis og publikumsvennlig arrangement, en folkefest for byen vår, sier Danby.

I den forbindelse er også Formel 1-førerne Marit Strømøy og Frode Sundsdal «i stallen» til Branko’s Auto.

Branko’s Auto hjelper unge utøvere i gang

I tillegg er vi også stolte sponsorer av seiler og Paralympics-medaljør Bjørnar Erikstad og flere unge enkeltutøvere. Blant unge og fremadstormende talenter som sponses gjennom bilavtaler med Branko’s Auto finner vi lovende navn som F2 powerboat fører Tobias Munthe-Kaas, langrennsløperen Eirik Mysen og mellomdistanseløperen/friidrettsutøveren Moa Abounnachat Bollerud.

Bjørnar Erikstad

Seiler og Paralympics-medaljør

Eirik Mysen

Langrennsløper

Moa Abounnachat Bollerud

Mellomdistanseløper/friidrettsutøver

Marit Strømøy

Eneste kvinne i verden, for øyeblikket i F1 H2O

Marit kjører, som eneste kvinne i verden, for øyeblikket i F1 H2O klassen. Dette er den høyeste klassen og sammenlignes med formel 1 i bilsporten. Marit har laget historie 2 ganger. Første gang i 2011 hvor hun som første kvinne tok pole position. Andre gang i 2016 hvor hun vant løpet i Sharjah.

Les mer her

Frode Sundsdal

En av Norges mestvinnende utøvere

Frode Sundsdal er en av Norges mestvinnende utøvere, med åtte verdensrekorder i hastighet og tre ganger verdensmester, Europamester og Nordisk mester innen forskjellige rundbane-klasser. Han har også lang erfaring med å arrangere båt-race og er primus motor for Tønsberg Båtrace, som vi er med å sponse.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60