Verksted – vi reparerer alle merker

Branko’s Auto har kompetanse, erfaring og stor lidenskap for bil. Derfor har vi stort fokus på og høye krav til kvalitet i alt vi gjør. 

Om det er en akutt jobb, en generell service; på vårt verksted utføres alle arbeider av høyt kvalifiserte mekanikere som har tilgang på det nyeste og beste av verktøy, testmaskiner og utstyr.

Book time på verksted

Merkeverksted

Merkeverksted som reparerer alle merker

Vårt verksted er merkeverksted for Subaru, Land Rover, SsangYong og MG, men vi reparerer og utfører service på alle merker. Totalt har Branko’s Auto 19 ansatte, hvorav åtte er mekanikere. Vi bruker mye ressurser på etterutdanning, kursing og kompetansebygging, slik at våre medarbeidere til enhver tid er oppdatert på en utvikling som skjer både raskt og kontinuerlig.

Software blir stadig viktigere og mer utbredt, noe vi også merker på henvendelsene hit. Hos Branko’s Auto kan kundene være trygge på at de får alle nødvendige oppdateringer.

Lær og les mer

En kunnskapsportal som tilbyr info om våre verkstedstjenester, service på bilen og våre tilbud

Leiebil og el-scooter/el-sykkel leie

Når du har bilen din på verksted

Oljeskift

Bedre ytelse, mer trygghet og redusert drivstofforbruk

EU-kontroll

Avdekke minstekrav til sikkerhet og miljø

Forstillings-/hjulstillingskontroll

Bedre styringssystem og tryggere bil med mer komfort

AC-service/klimarens

Bakterier og sopp danner seg i det fuktige klimaanlegget over tid

Fullservice

Fullservice for driftssikkerhet og trafikksikkerhet

Dekk og felg

Vi tilbyr alt fra sjekk, nye dekk og dekkhotell

Ruteskift

Vi bytter frontrute på alle bilmerker

Registerreim

En av bilmotorens aller viktigste komponenter

Service på bilen

Mest mulig glede av bilen, og minst mulig problemer

Hjuloppheng

Sjekk og skift av hjuloppheng for alle biler

Lojale ansatte på verkstedet med lang erfaring

Mange av våre lojale ansatte har jobbet hos oss lenge, noe vi ikke bare tar som tegn på trivsel men som også gjør oss trygge på at bilene er i de beste hender når de kommer til vårt verksted. Grundighet, nøyaktighet og høy faglig kompetanse sørger sammen med høy servicegrad for et godt resultat og tilfredse kunder.

Vi sender ut påminnelse om service og EU-kontroll på e-post, slik at du slipper å huske på dette. Vi utfører alle jobber i vårt verksted på Træleborg, for alle bilmerker. Branko’s Auto er et populært verksted, men vi vet at tid er viktig for kunden og liker å si at vi skal ha tid til en ekstrajobb hver dag. Og ikke minst, akutte jobber er det alltid plass for; nedslitte bremser kan ikke vente!

Mens du venter

Leiebil og kundelounge

Branko’s Auto har leiebiler (les mer her)til gunstig pris om du trenger bil mens din egen er på verkstedet, og du har også muligheten til å bruke ventetiden i vår 80 kvadratmeter store kundelounge.

Her kan du nyte forfriskninger som kaffe, te og kakao mens du ser på TV eller leser aviser i vår skinnsofa. Har du mye å gjøre på jobben kan du få gjort unna nødvendige oppgaver på vår arbeidsstasjon, hvor du naturligvis har tilgang på gratis nett.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60