PÅMELDING

Book en prøvekjøring av Subaru Solterra!

Norges eldste Subaru-forhandler.

Kampanjerente på 1,95% og 0,- i egenkapital*
Leasing fra 3.939,- /mnd. inklusive vinterhjul, Tectyl-behandling, Defa ladekabel og 3 år/45.000 km serviceavtale – SPAR INNTIL 112.000,-

Pris fra 510.900,-

Ny e-SUV fra Subaru

Vår aller første elbil er en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn!

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med SOLTERRA kommer du fram dit du vil, når du vil!

NY E-SUV, SAMME DNA

Vår nye e-SUV kommer selvsagt med firehjulstrekk som standard, her har Subaru brukt all sin ekspertise og prestisje innen AWD på sin første elbil.

SOLTERRA har også karakteristiske trekk som er Subaru verdig, modellen kommer nemlig med høy bakkeklaring på hele 21 centimeter!

PÅ LAG MED NATUREN

SOLTERRA er første modell ut i Subaru sin satsning på helelektriske biler. Den er bygget på en helt nyutviklet plattform – e-Subaru Global platform – og har Litiumion-batterier med ladeeffekt opptil 150 kW og kapasitet på 71,4 kWh. SOLTERRA spiller definitivt på lag med naturen, på lag med framtiden!

RÅ PÅ RØFFE VEIER

PLASS TIL DET DU TRENGER

ALLVÆRSBILEN SOLTERRA TIL FOLKET

Han har solgt nesten tusen Subaru de siste femten åra. Man kan trygt si at Joakim Thonhaugen fra Branko’s Auto AS kjenner Subaru bedre enn de fleste her til lands. Nå gleder han seg enormt til å tilby Subarus første elbil til både trofaste følgesvenner og nye kundegrupper. De står i følge superselgeren allerede i kø og venter på allværsbilen Solterra.

Meld interesse

Følg siden for vår Subaru-guide!

Branko`s Auto autorisert forhandler av Subaru, som vi har hatt i 40 år og er vårt hovedmerke, og er med det Norges eldste Subaru-forhandler med samme eier, med tilhørende erfaring og kunnskap. 

Det er ikke uten grunn at Subaru

er verdens mest valgte merke med firehjulstrekk (4X4).

De fleste bilmerker kommer med firehjulstrekk i dag, flere har fokus på det. Vi har lang erfaring med og god kompetanse på det fordi vi har hatt fokus på det så lenge. Subaru, som har sitt helt eget og avanserte system begynte vi å selge i 1979.  Vi har alltid hatt firehjulstrekkere i vårt sortiment, fordi vi kjenner og er så trygge på alle fordelene med det.

Med Subaru får du firehjulstrekkere som gjør deg trygg på at du har en bil som takler alle de utfordrende kjøreforholdene vi ofte har her til lands. Subaru var først med firehjulstrekk i serieproduserte personbiler tidlig på 1970-tallet, og er i dag verdens største produsent av biler med firehjulstrekk. Du finner derfor et ledende og vel gjennomprøvd permanent firehjulstrekksystem i alle våre modeller, og ikke et reaktivt system som kobler inn forhjulene når bakhjulene slipper taket.

Unikt 4 x 4

Full kontroll på alle

underlag med permanent drift på alle fire hjul.

Fordelene er bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste kjøreforhold. Alle hovedkomponenter i drivverket ligger i en symmetrisk linje. Dette gir en overlegen balanse i bilen og en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis.

Firehjulstrekksystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid. Når veiforholdene er krevende, har firehjulstrekket full kontroll på alle underlag med sin permanente drift på alle hjul. Det er ikke uten grunn at Subaru sitt 4×4 systemet er anerkjent verden over og har blitt verdens mest solgte permanente symmetriske firehjulstrekksystem med salg på over en million biler i året på verdensbasis.

Sikkerhet

EyeSight har vunnet en rekke tester

og pressen har ment at dette er kanskje

det mest treffsikre systemet på markedet.

Subaru er opptatt av totalsikkerhet, og en viktig del av dette er forebyggende sikkerhet og systemer som sikrer at ulykker ikke skjer. Det er derfor Subaru har utviklet sitt eget banebrytende førerassistansesystem. EyeSight** gir deg en trygg kjøreopplevelse med god oversikt og forbedret reaksjonsevne. 

EyeSight bruker to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, nesten på samme måte som det menneskelige øyet. Ved hjelp av bilder fra begge kameraene kan man nøyaktig bestemme formen, hastigheten og avstanden til et objekt foran. 

Når EyeSight oppdager en sannsynlig fare for en kollisjon, advares føreren og hjelper til med å aktivere bremsene om nødvendig – alt for å hjelpe føreren til å unngå en kollisjon. Systemet oppdager ikke bare biler, men også motorsykler, sykler og fotgjengere. Alle våre modeller kommer selvfølgelig med siste versjon av EyeSight som standard. 

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?
Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60