Norges eldste Subaru-forhandler.

Vi kan Subaru!

Subaru Solterra – Allværsbilen

En Subaru skal alltid være en Subaru, uavhengig av hva som driver den. Solterra er Subarus første helelektriske bil og vil bli levert med AWD. Solterra er utviklet for aktiv bruk og tøffe forhold. Det er det samme om du skal kjøre i byen eller skal opp den vanskelige siste biten til hytta på vinteren.

Les mer om Solterra

Forester-hybrid

Forester Hybrid

fra kr 509.800,-

Les mer

XV Hybrid

fra kr 534.800,-

Les mer

Outback

fra kr 534.800,-

Les mer

Følg siden for vår Subaru-guide!

Branko`s Auto autorisert forhandler av Subaru, som vi har hatt i 40 år og er vårt hovedmerke, og er med det Norges eldste Subaru-forhandler med samme eier, med tilhørende erfaring og kunnskap. 

Forester-hybrid

Det er ikke uten grunn at Subaru

er verdens mest valgte merke med firehjulstrekk (4X4).

De fleste bilmerker kommer med firehjulstrekk i dag, flere har fokus på det. Vi har lang erfaring med og god kompetanse på det fordi vi har hatt fokus på det så lenge. Subaru, som har sitt helt eget og avanserte system begynte vi å selge i 1979.  Vi har alltid hatt firehjulstrekkere i vårt sortiment, fordi vi kjenner og er så trygge på alle fordelene med det.

Med Subaru får du firehjulstrekkere som gjør deg trygg på at du har en bil som takler alle de utfordrende kjøreforholdene vi ofte har her til lands. Subaru var først med firehjulstrekk i serieproduserte personbiler tidlig på 1970-tallet, og er i dag verdens største produsent av biler med firehjulstrekk. Du finner derfor et ledende og vel gjennomprøvd permanent firehjulstrekksystem i alle våre modeller, og ikke et reaktivt system som kobler inn forhjulene når bakhjulene slipper taket.

Unikt 4 x 4

Full kontroll på alle

underlag med permanent drift på alle fire hjul.

Fordelene er bedre veigrep på glatt føre, og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de fleste kjøreforhold. Alle hovedkomponenter i drivverket ligger i en symmetrisk linje bak Boxer-motoren. Dette gir en overlegen balanse i bilen og en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis.

Firehjulstrekksystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid. Når veiforholdene er krevende, har firehjulstrekket full kontroll på alle underlag med sin permanente drift på alle hjul. Det er ikke uten grunn at Subaru sitt 4×4 systemet er anerkjent verden over og har blitt verdens mest solgte permanente symmetriske firehjulstrekksystem med salg på over en million biler i året på verdensbasis.

Boxer motor

Subarus unike Boxer-motor har legendestatus.

Subarus unike Boxer-motor har legendestatus. Gjennom mange år har vi perfeksjonert en teknologi som har gitt utallige rally-seire, men også sikrere hverdagskjøring for millioner av mennesker over hele verden. 

Boxer-motoren har et flatt design, med stempler som går sidelengs, som dermed gir bilen et lavere tyngdepunkt og bedre balanse. Fordelene er langt bedre veigrep, mindre krenging og bedre retningsstabilitet. Etter 17 millioner produserte Boxer-motorer har Subaru perfeksjonert denne teknologien til det ytterste.

Motorens flate design gir en innebygget stivhet og frembringer mindre vibrasjoner enn rekke- og V-motorer. Dette fører til en god holdbarhet og pålitelig yteevne. Fordi Boxer-motoren er montert lavere i karosseriet enn andre motortyper, er modellene mer stabile og trenger mindre enn biler med andre motortyper.

Sikkerhet

EyeSight har vunnet en rekke tester

og pressen har ment at dette er kanskje

det mest treffsikre systemet på markedet.

Subaru er opptatt av totalsikkerhet, og en viktig del av dette er forebyggende sikkerhet og systemer som sikrer at ulykker ikke skjer. Det er derfor Subaru har utviklet sitt eget banebrytende førerassistansesystem. EyeSight** gir deg en trygg kjøreopplevelse med god oversikt og forbedret reaksjonsevne. 

EyeSight bruker to stereokameraer som fanger opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, nesten på samme måte som det menneskelige øyet. Ved hjelp av bilder fra begge kameraene kan man nøyaktig bestemme formen, hastigheten og avstanden til et objekt foran. 

Når EyeSight oppdager en sannsynlig fare for en kollisjon, advares føreren og hjelper til med å aktivere bremsene om nødvendig – alt for å hjelpe føreren til å unngå en kollisjon. Systemet oppdager ikke bare biler, men også motorsykler, sykler og fotgjengere. Alle våre modeller kommer selvfølgelig med siste versjon av EyeSight som standard. 

Hybridteknologi

En av de få og – den eneste hybrid i sin prisklasse,

som alltid drar på alle fire hjul.

Subaru sitt anerkjente og utprøvde 4×4 system er nærmest uendret i hybridmodellene. Det unike med Subaru sitt permanente symmetriske firehjulstrekksystem er at alle hovedkomponenter i drivverket, som girkassen, mellomakselen og bakre differensial, ligger i en symmetrisk linje bak Boxer-motoren som resulterer i en 50:50 vektfordeling. Dette gir en gunstig vektfordeling foran og bak, og ikke minst sideveis. 

Det permanente symmetriske firehjulstrekksystemet har et lavere tyngdepunkt enn andre systemer, og overfører kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul til enhver tid.

Noe av det som gjør Subaru unikt i hybrid-sammenheng er at der de fleste andre hybridbiler kun har firehjulstrekk så lenge det er strøm på hybridbatteriet – vil Subaru, som en av de få og den eneste i sin prisklasse, alltid dra på alle fire hjul.

Robust følgesvenn

Branko`s Auto fører merkene Forester (les mer her-egen landingsside), XV (les mer her) og Outback (les mer her) fra Subaru. Nå er de populære modellene XV og Forester her som hybrid-utgaver, og kommer selvfølgelig med Subarus velkjente permanente symmetriske firehjulstrekk og det prisvinnende førerassistanse-systemet Eyesight som standard.

Nye Subaru XV Hybrid og Forester Hybrid er overlegne på veigrep, kvalitet og driftssikkerhet. De beste egenskapene til nye Subaru Hybrid er ytterligere forsterket ved at modellen er bygget på den nye Subaru Global Platform. Nye Subaru XV og Forester Hybrid er laget for å være en robust følgesvenn som takler de verst tenkelige situasjoner med størst grad av sikkerhet, komfort, og gir deg frihet til å kunne ta deg frem som du vil uansett vær og kjøreforhold.

Lineartronic Automatisk Girkasse

Smart og trinnløs teknologi som gir deg

kraft når du trenger det.

Automatgirkassen til Subaru har en smart og trinnløs teknologi som gir deg kraft når du trenger det. Du oppnår god respons og høy drivstoffeffektivitet, uansett om du liker en komfortabel eller sporty kjørestil. Lineartronic er en trinnløs automatkasse spesialutviklet av Subaru for å få mest ut av Boxer-motoren.

Subaru har alltid vært ærlige på reelt forbruk, og Lineartronic sørger for at du på en smart måte kombinerer kraft, komfort og drivstofføkonomi. Lineartronic er utstyrt med Active Torque Split som automatisk fordeler drivmomentet mellom for- og bakhjul etter kjøreforholdene. Kraft skal også være komfortabelt!

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?
Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60