Service på bilen

For at du skal ha mest mulig glede av bilen, og minst mulig problemer, bør du følge bilfabrikkens serviceintervaller. Husk at vi også utfører service på andre merker enn våre egne, som er Subaru, SsangYong og MG i tillegg til at vi også er autorisert servicepunkt for Land Rover.

Våre svært kompetente mekanikere kontrollerer bremser og væskenivåer, går gjennom alt av Software, og utfører oljeskift og annet som måtte være nødvendig. Er clutchen eller girkassen slitt, eller er ikke eksosanlegget tett? Vi foretar alle typer av service, hvorav grad og omfang gjerne vil avhenge av hvor langt bilen har gått.

Vi sender ut påminnelse om service og EU-kontroll på e-post, slik at du slipper å huske på dette.

Book time på verkstedet

Innbytte

Viktig å vite om EU-kontroll

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en obligatorisk kontroll som skal gi en sikrere og mer miljøvennlig bilpark. I Norge må periodisk kjøretøykontroll (PKK) gjøres hvert annet år på biler opp til og med 3 500 kg totalvekt fra fjerde år etter at bilen første gang ble registrert. For biler med tyngre enn 3500kg totalvekt kreves årlig sjekk fra og med to år etter at den ble registrert. Kontrollen utføres av bilverksteder som Statens Vegvesen har godkjent for å foreta slik kontroll og rapporteres til det sentrale kjøretøyregisteret

Det er bileiers ansvar å få sin bil EU-kontrollert og godkjent innen fristen; med godkjent kontroll kan du kjøre bilen som normalt og er det mangler må disse rettes og godkjennes i en etterkontroll innen fristen. Det gis som regel ikke utsettelse på fristen, men så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen er det opp til bileier hvor tidlig man ønsker å gjennomføre EU-kontrollen. 

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60