Service

Alle som selger eller kjøper bruktbil gjennom oss kan være trygge på at samtlige biler er verkstedkontrollerte, polert og vasket før bilen er i nye hender. Alle biler vi får inn blir kontrollert gjennom en omfattende sjekk før de blir satt til salgs.

Våre svært kompetente mekanikere kontrollerer bremser og væskenivåer, går gjennom alt av software, og utfører oljeskift og annet som måtte være nødvendig. 

Eventuelle feil og mangler opplyses bestandig om, alt som er defekt og må byttes blir fikset på vårt verksted før kundene ser på bilene i vår bruktbilavdeling. EU-kontroller må følge det enkelte kjøretøy sin syklus, men samtlige av våre bruktbiler leveres slik at de vil være EU-godkjente den dagen de kjøpes.

Innbytte

Viktig å vite om EU-kontroll

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en obligatorisk kontroll som skal gi en sikrere og mer miljøvennlig bilpark. I Norge må periodisk kjøretøykontroll (PKK) gjøres hvert annet år på biler opp til og med 3 500 kg totalvekt fra fjerde år etter at bilen første gang ble registrert. For biler med tyngre enn 3500kg totalvekt kreves årlig sjekk fra og med to år etter at den ble registrert. Kontrollen utføres av bilverksteder som Statens Vegvesen har godkjent for å foreta slik kontroll og rapporteres til det sentrale kjøretøyregisteret

Det er bileiers ansvar å få sin bil EU-kontrollert og godkjent innen fristen; med godkjent kontroll kan du kjøre bilen som normalt og er det mangler må disse rettes og godkjennes i en etterkontroll innen fristen. Det gis som regel ikke utsettelse på fristen, men så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen er det opp til bileier hvor tidlig man ønsker å gjennomføre EU-kontrollen. 

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60