Selg din bil

En åpen, ærlig og god dialog med selger av en bruktbil er naturligvis like viktig som kontakten med kjøper.

Branko’s Auto legger prestisje og stolthet i å hjelpe selger med å selge en bedre vare.

Grundig gjennomgang

Raskt oppgjør

Grundig gjennomgang av alle bruktbiler

Derfor blir alle bruktbiler som kommer inn til oss tatt inn på verkstedet hvor vi tar en grundig gjennomgang av bilen og noteres oss for alt av eventuelle feil før vi setter en takst. Er det noe som er ødelagt og må byttes så gjør vi det, slik at både vi og selger unngår misfornøyde kunder.

Det er viktig fordi vi er seriøse og opptatt av kvalitet, og som ved salg av nybiler kan vi oppsummere det med «de tre T`ene»; troverdighet, tillit og trygghet». Alle biler som selges hos Branko’s Auto er verkstedkontrollerte, polert og vasket før de forlater våre lokaler.

Finansiering?

Vi hjelper deg

For finansieringsløsninger har vi godt samarbeid og gunstige avtaler med anerkjente og ryddige Santander, som er vår foretrukne finansieringspartner. For forsikring har vi avtale med alle, og hva som benyttes er avhengig av kundens ønsker.

Forutsigbart og raskt oppgjør

Selve prosessen foregår som kommisjonssalg, hvilket vil si at vi selger bruktbilen for deg som kunde, til andre kunder. Ofte hender det at vi avtaler en fastpris for å selge, vi kjøper bruktbilen av selger til en pris vi er enig om, noe som både gir et raskt oppgjør og større forutsigbarhet for selger.

I hovedsak selger vi bruktbiler som er innenfor garantien, maks 4,5 år gamle, men vi forhandler bruktbiler i alle prisklasser og fra samtlige bilmerker. 

Skal du selge din bil? Kom innom Branko’s Auto på Træleborg i Tønsberg, og vi hjelper deg med en handel både du og kjøper blir fornøyd med.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60