Om oss

Branko’s Auto AS – etablert i 1966

– som den familiebedriften vi fremdeles er. Vi startet opp som bilverksted i et lite lokale på Basberg i Slagendalen.

Stein for stein

Historien om Branko’s Auto er historien om Branko Danby, som kom til Norge på 50-tallet fra tidligere Jugoslavia for å lete etter faren sin. Med to tomme hender, men med en arbeidsmoral utenom det vanlige har han bygget forretningen stein for stein og etter hvert med god hjelp fra familien og mange dyktige medarbeidere.

Jobben er livet mitt, sier Branko som fremdeles ikke klarer å holde seg unna, selv om han for lengst har passert 80 og kunne nytt en fortjent pensjonisttilværelse.

Han sier veksten og suksessen er mer et resultat av hardt arbeid i seg selv enn et mål om å tjene mye penger.

Det har nok alltid bodd en liten kommunist i meg etter barndommen der nede. Vi skal dele, og skape noe sammen. Vi vokste opp i fattigdom, men vi lærte oss verdien av arbeid og disiplin, sier Branko.

Les mer om historien i denne saken fra Tønsbergs Blad.

https://www.tb.no/tonsberg/tb/nyheter/den-lange-reisen/s/2-2.516-1.8250165

Kontrastene er enorme til lokalene og fasilitetene i «bilbyen» på Træleborg, hvor vi holder til i dag, bare fem minutter unna Tønsberg sentrum.

Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

Vi ble tidlig merkeverksted for Peugeot, men reparerte helt fra starten alle bilmerker - som vi fremdeles gjør.

1979 ble et merkeår, året vi startet med bilsalg etter at vi kom i kontakt med Subaru. Samtidig kjøpte Branko’s Auto opp den gamle Gartnerhallen hvor bruktbilavdelingen vår er nå. I 1986 utvidet vi med et nybygg på 500 kvadratmeter.

I 2012 bygget vi helt nytt og topp moderne verksted og dekkhotell på 1100 m2. Vi har i dag et anlegg på 2500 m2 som innfrir alle krav som autorisert bilforhandler.

Gjennom årenes løp har vi vært forhandler og merkeverksted for Land Rover, Chrysler, Jeep, Dodge og Seat.

I dag er vi autorisert forhandler for Subaru, SsangYong og MG samtidig som vi fremdeles er autorisert servicesenter og service punkt for Land Rover og Range Rover.

Lojale ansatte

For å møte en stadig økende etterspørsel, og fordi vi har mange lojale kunder som alltid kommer tilbake, har Branko’s Auto utvidet familien betraktelig. Nå er vi 19 ansatte, fordelt på ledelse, administrasjon, selgere på nybil og bruktbil samt mekanikere. Samtlige utmerker seg med lidenskap for bil og høy faglig kompetanse.

Mange av våre lojale ansatte har jobbet hos oss lenge, noe vi ikke bare tar som tegn på trivsel men som også gjør oss trygge på at bilene er i de beste hender når de kommer til vårt verksted eller utsalg. Grundighet og nøyaktighet sørger sammen med høy servicegrad for et godt resultat og tilfredse kunder. 

Våre ansatte

Kunden i sentrum

I fjor ble det solgt rundt 300 nye og brukte biler hos oss. Nesten år siden 1966 har gitt vekst og omsetningsøkning, nå ligger omsetningen på rundt 80 millioner kroner. 

Daglig leder Morten Danby har jobbet på Branko’s Auto, som faren startet opp, siden 1980. 

Faren min, moren min og søsteren min har alle jobbet her. Vi har mange ansatte som har vært her lenge. Det gir både kontinuitet og trivsel, som vi igjen ønsker skal smitte over på kundene, sier han.

For hadde egentlig så mange kunder kommet tilbake, ofte i generasjoner, hvis de ikke ble tatt godt imot? Eller for å snu på det; hadde så mange ansatte orket å være der lenge hvis det var mange misfornøyde kunder innom?

Vi har bestandig hatt stort fokus på kundetilfredshet, det har vi satt veldig høyt. Kunden i sentrum er vår forretningsfilosofi, sier daglig leder Morten Danby. Den har vi ikke tenkt til å endre.

Åpningstider

Åpningstider salgsavdeling

Man – Ons: 08:00 – 16:00
Torsdag: 08:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag:10:00 – 14:00
firmapost@branko.no

Åpningstider verksted

Man – Ons: 07:30 – 16:00
Torsdag: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 15:30
Lørdag: Stengt
verksted@branko.no

Åpningstider delelager

Man – Ons: 07:30 – 16:00
Torsdag: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 15:30
Lørdag: Stengt
deler@branko.no

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60