Helt nye

MG5 Elekrisk Stasjonsvogn

Fra kr 319.890,- Nå med 1,99%** rente

Book prøvekjøring

4oo km*

WLTP-rekkevidde

1367l

bagasjerom

3-fas 11kWh

ombordlader

Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Alle rettigheter til bildene vist tilhører MG Motor Europe. MG forbeholder seg retten til å endre modeller, farger og utstyr uten forhåndsvarsel og uten forvarsel endre bilene som allerede er i markedet. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

** Priseksempel lån fra Santander: 1,99% nom./ 4,33% eff, 35% egenkapital, lånebeløp kr. 212 179,- o/7år, kostnad kr. 33 057,- totalt kr. 245 235,- Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 1,99%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 4,95%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Tilbudet gjelder til 31.03.2022.

MG5 Electric er verdens første 100 % elektriske stasjonsvogn og tilhører andre generasjon av våre 100 % elektriske kjøretøy. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris

Fra kr 319.890,-

Comfort

16» felger
Ryggekamere
Sete i tekstil
MG Pilot
MG iSMART Lite
LED frontlys
6 høyttalere
V2L

Book prøvekjøring

Fra kr 334.890

Luxury

17″ felger
360 Ryggekamera
Seter i vegansk skinn
Klimaanlegg
Automatisk innfelling av utvendig speil
Fjernstyring av elektriske vinduer
Regnsensor
Automatisk dimming av innvendig speil

Book prøvekjøring

*Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

Rekkevidde

MG5 bruker en løsning med stor batteri-cellepakke som forbedrer styrken til batteriet samtidig som vekten på pakken reduseres effektivt for å oppnå en ideell rekkevidde.

I tillegg til økt batterikapasitet er ladekapasiteten også forbedret. En 3-faset 11 kW innebygd lader støtter raskere AC-lading (vekselstrøm), og opptil 87 kW ladekraft gjør at batteriet kan lades opp til 80 % på rundt 40 minutter (temperaturavhengig).

400 km*

WLTP-rekkevidde

40 min

Hurtiglading opptil 80 % (temperaturavhengig)

400km*

WLTP-rekkevidde

2. generasjons 8-lags

motorteknologi med nøyaktig vikling

11 kW 3-faset

Raskere lading

Omfattende sikkerhet

En sterk karosseristruktur og pålitelig batteribeskyttelsesteknologi sørger for sikkerheten til passasjerene i kjøretøyet.

Book prøvekjøring

MG Pilot

MG Pilot kan forebygge og unngå potensielle ulykker og oppnå delvis autonom kjøring.

Komfort og nytelse

Ingen utslipp, ingen støy, ingen store drivstoffkostnader! Et mobilt privat rom for litt hvile med et automatisk klimastyringssystem med PM2.5-filtre som sikrer behagelig temperatur og renset luft.

Den splitter nye 10,25-tommers berøringsskjermen lener seg mot venstre og fokuserer på føreren for å gjøre den mer praktisk å bruke.

Fører i fokus

Berøringsskjerm

Enkelt interiør

Med «Eco-Blue»-stil

Zero-G

Seter

10.25«

berøringsskjerm

7″

Informasjonsdisplay

Helt nytt MG iSMART-tilkoblingssystem

Før avreise

Med et knappetrykk hjelper MG iSMART-appen deg med raskt å finne kjøretøyet og sjekke at det er trygt å kjøre. I tillegg kan du bruke fjernkontrollen til å forhåndsinnstille klimaanlegget til en behagelig temperatur allerede før du setter deg inn i bilen.

Når du er på vei

Når du planlegger din kjørerute, får du trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktig ankomsttid fra iSMART-appen. Appen vil også sørge for å holde deg oppdatert på populære steder langs den planlagte ruten.

Når du har parkert

Har du glemt om du har låst bilen? Ikke noe problem! Du kan både låse opp og låse igjen bilen ved hjelp av iSMART-appen. Du kan også sjekke batterinivået og rekkevidden før neste kjøretur.

Lås og låse opp bilen

Husker du ikke om du låste bilen? Det er bare å låse eller låse den opp med appen.

Alarm

Kjøretøyet sender et pushvarsel hvis det oppstår en unormal status.

Angi planlagt lading*

Vil du dra nytte av rimeligere strøm om kvelden? Ikke glem å stille inn planlagt lading. *For MG iSMART Lite-prosessen i bilen, ikke i appen.

Kontroll av kjøretøystatus

Sjekk batterinivået og rekkevidden og vær klar til neste tur.

Kjørestatistikk

Her kan du få oversikt på all kjørestatestikk.

500kg

tilhengervekt

1376L bagasjerom

med 40/60 sammenleggbart sete

Vehicle-to-load

ekstern strømforsyning

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?
Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60