Autorisert forhandler

MG

MG flyttet grenser når merkevaren ble etablert hos Morris Garages i 1924. Dette ikoniske merket er gjenfødt for en ny generasjon. Oppdatert, elektrifisert, designet og relansert for veien videre.

Autorisert forhandler

Subaru

Det er enkelt å oppsummere fordelene med firehjulstrekk i et ord; fremkommelighet. Er du redd for å sette deg fast, og den redselen er det vanligste kunder forteller om når de spør om firehjulstrekkere, så finnes det ingen bedre måte å skape trygghet.

Autorisert Forhandler

SsangYong

Branko’s Auto er autorisert forhandler av SsangYong. Vi tok inn SsangYong fordi det er vår gode samarbeidspartner Gill Gruppen som importerer disse bilene til Norge. Vår lange erfaring med en så kjent og trygg bilimportør gjorde oss like trygge på beslutningen om å utvide sortimentet vårt med et utvalg vi ikke hadde fra før av.

Nyheter – Kommer snart

Seres og DFSK

I 2022 utvider Branko’s Auto sortimentet med to nye EL-bil merker, Seres og DFSK.

Firehjulstrekkere

Det er enkelt å oppsummere fordelene med

firehjulstrekk i et ord; fremkommelighet.

Er du redd for å sette deg fast, og den redselen er det vanligste kunder forteller om når de spør om firehjulstrekkere, så finnes det ingen bedre måte å skape trygghet.

Vi lever i det landet vi gjør, med de værforholdene vi har. og et landskap som ser ut som det gjør. Det er is, snø og gjørme.  Fjell, fjorder og skogsveier. Ikke bestandig ideelle forhold for bilkjøring. Branko’s Auto har firehjulstrekkere som takler alle utfordringene.

Vi har biler for deg som har hytte på fjellet eller bare er over gjennomsnittet interessert i snø og ski, men vi er like opptatt av deg som ikke vil irritere deg over å sitte fast i morgenrushet eller som sliter med å komme opp den lille bakken til huset dit.

De fleste bilmerker kommer med firehjulstrekk i dag, flere har fokus på det. Vi har lang erfaring med og god kompetanse på det fordi vi har hatt fokus på det så lenge. Subaru, som har sitt helt eget og avanserte system begynte vi å selge i 1979.  Vi har alltid hatt firehjulstrekkere i vårt sortiment, fordi vi kjenner og er så trygge på alle fordelene med det.

Elbil

Spennende elbil-nyheter

Med et større fokus på miljøet merker også vi økt etterspørsel etter EL-biler. Den utviklingen skal vi være med på. Vi gleder oss til lanseringen av Seres og DFSK. Vi er blant de første i Norge som tar inn disse EL-bilene, og vi har stor tro på de kinesiske bilene fordi kvaliteten i dag er på et høyt nivå samtidig som de koster mye mindre enn mange av konkurrentene. Følg med på vår hjemmeside og sosiale medier i månedene som kommer!

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?
Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60