MG MARVEL R

Fra kr 399.990*

2,49% rentekampanje og 0,- i egenkapital!

Book prøvekjøring

402 km*

WLTP-rekkevidde

2WD og 4WD

med inntil tre motorer

MG iSMART

tilkoblingssystem

288 hk

1.8s akselerasjon 0–50 km/t

*Veiledende kundepris levert Moss gjelder Luxury 2WD, lokale leveringskostnader kan tilkomme. Priseksempel lån fra Santander Consumer Bank: 4,25% flytende nom./ 6,11% eff, 0,- egenkapital, lånebeløp kr. 424 781,- o/7 år, kostnad kr. 94 600,- totalt kr. 519 381,-. Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 4,25%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,15%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Tilbudet gjelder til 31.03.23. Forbruk komb.: 17,5-17.9 kWt/100 km (WLTP). CO2-utslipp 0 g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Firehjulstrekk med tre motorer kommer på Performance. 7 års garanti eller 150 000 km, det som inntreffer først. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Det stilige designet preges av elegante proporsjoner og minimalistiske detaljer som fremhever det moderne utseende. Med særdeles god sikkerhet og lang rekkevidde er MG MARVEL R Electric en pålitelig bil.

Luxury

Fra kr 399.990*

19″ felger
Skinnseter med sporty design
Varme i seter foran med ventilasjon
360° Kamera
Elektrisk bakluke med virtuell pedal
Trådløs lader for smarttelefoner
Autodimming av innvendig speil
«Aurora» rombelysning

Book prøvekjøring

Luxury 4WD

Fra kr 439.900*

19″ felger
Firehjulstrekk med tre motorer
Bose lydsystem
Skinnseter med sporty design
Varme i seter foran med ventilasjon
360° kamera
Elektrisk bakluke med virtuell pedal
Panoramasoltak

Book prøvekjøring

Balansert kraft

Rask akselerasjon er ikke det eneste høydepunktet med MG MARVEL R. Det sportslige designet påvirker modellens egenskaper, og du vil oppleve rikelig med kjøreglede.

402 km*

WLTP-rekkevidde

Avansert motor og 2-trinns girkasse

Effektiv kjøring

* 402 km gjelder 2WD. Firehjulstrekk er oppgitt til 370 km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

34 % forbedring av batteritettheten

Stor battericellepakke-modul

Framtidsrettet uttrykk

MG MARVEL R tar i bruk et nytt, intelligent elektrisk designkonsept sammen med en omfattende oppgradering av eksteriør og interiør.

En følelse av luksus

Elegant uttrykk

«Stanford Torus»

19'' felger

SUV Kupé

Karosseristil

YTELSE
Avansert sikkerhet

MG MARVEL R har fått nye funksjoner som skal øke sikkerheten både for fører og passasjerer.

360 °

batteribeskyttelse

Stivt karosseri

Lett karosseri

MG Pilot

Delvis automatisert kjøring

Premium interiør

Bose lydsystem

9 høyttalere

Sete i nappa

Med ventilasjon

Virtuell pedal

Elektrisk bakluke

DESIGN
Digitalisert & Intelligent

Helt digital og tilkoblet for en bedre kjøreopplevelse med intelligente interaksjonsmuligheter.

Før avreise

iSMART-appen kan enkelt hjelpe deg med å finne hvor din MG er parkert. I tillegg kan du bruke fjernkontrollen til å forhåndsinnstille klimaanlegget til en behagelig temperatur før du setter deg inn i kjøretøyet.

Når du er på vei

Når du planlegger din kjørerute, får du trafikkoppdateringer i sanntid og nøyaktig ankomsttid fra iSMART-appen. Appen vil også sørge for å holde deg oppdatert på populære steder langs den planlagte ruten.

Etter at du har parkert

Har du glemt om du har låst bilen? Ikke noe problem! Du kan både låse opp og låse igjen bilen ved hjelp av iSMART-appen. Du kan også sjekke batterinivået og rekkevidden før neste kjøretur.

Mer enn smart

I tillegg til den enestående ytelsen, har MG MARVEL R allsidigheten du trenger for å ta med deg det meste – enten det er til den daglige pendlingen eller på helgetur.

150 l + 1396 l

Bagasjerom foran og bak

V2L strømforsyning for ekstern bruk

Ekstern strømforsyning

750 kg

Tilhengervekt