Leiebil

Vi har stor forståelse for at de kan oppstå logistikkutfordringer når du har bilen din på verksted. Tross alt har du den der fordi du ønsker å bruke den, i en bedre og sikrere stand.

Ruteskift

Leiebiler i alle prisklasser

Derfor tilbyr Branko’s Auto leiebiler til alle våre kunder, uansett hvilken tjeneste de får hjelp med på verkstedet vårt, til svært hyggelige priser.

Vi har leiebiler i alle forskjellige prisklasser, slik at vi kan tilpasse oss kundenes behov og lengden på perioden bilen er på service eller reparasjon.

Leiebiler, men også EL-sykler og EL-scootere

Trenger du bil en time for et ærend i byen, et viktig jobbmøte eller må frakte ungene til trening? Vi ordner bil for deg, og du har den så lenge du trenger den. Om du ønsker det sender vi deg SMS om når bilen din er ferdig og klar for avhenting.

Som den miljøbevisste forhandleren vi er har vi også EL-sykler og EL-scootere du kan benytte mens bilen din er i våre hender. Vi er alltid fleksible, så det er langt ifra uvanlig at vi selv kjører kunden dit de ønsker. Bare spør oss og si hva du trenger, så vil du få akkurat det du trenger.