AC-service/klimarens

Klimarens eller service på airconditon-anlegget er en spesifikk jobb vi utfører på alle biler, i første rekke for øke komfort og velvære for alle som bruker bilen.

Behovet for dette vil ofte avhenge av bilens alder, men et generelt tydelig tegn på at det er på tide med en rens er at det lukter vondt og muggent i bilen. Dette skylder som oftest at bakterier og sopp har fått tid og anledning til å danne seg i det fuktige klimaanlegget

Dette gir en innestengt atmosfære som skaper ubehag, men som enkelt kan fikses. Vi anbefaler å gjøre dette årlig, eller for hver passerte 15 000 kilometer.

Book time på verkstedet

AC-service/klimarens

Klimarens hindrer allergi

En AC-service/klimarens må ikke forveksles med vanlig vask, men kan på mange måter sammenlignes med en tilsvarende service på filteret på en varmepumpe, hvor et urent filter etter hvert vil trekke til seg pollen og støv som gir et dårligere inneklima. En slik service vil dermed også forebygge allergiplager.

Er du plaget av dette i din bil? Kom innom oss på Branko’s Auto, og vi vil umiddelbart sørge for at du får tilbake en bil du ikke trenger å grue deg til å sette deg inn i.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60