Branko’s Auto tar alle bilmerker i innbytte

Derfor blir alle bruktbiler som kommer inn til oss tatt inn på verkstedet hvor vi tar en grundig gjennomgang av bilen og noteres oss for alt av eventuelle feil før vi setter en takst. Er det noe som er ødelagt og må byttes så gjør vi det, slik at både vi og selger unngår misfornøyde kunder.

Med andre ord kan du levere inn din bil i bytte når du handler ny bil eller bruktbil hos oss.

Vi blir dermed juridisk ansvarlig for det videre salget av din gamle bil. En trygg og enkel løsning for deg, som vi opplever at stadig flere benytter seg av. Det er færre og færre som ønsker å ta den jobben selv. Innbytte er et godt alternativ for svært mange, fordi det skaper trygghet og man spares for mye tid og jobb.

Innbytte

Hvordan fungerer et innbytte?

Innbytte av bil innebærer at vi som forhandler kjøper bilen du allerede eier, og prisen du får trekkes fra prisen på den nye bilen du skal kjøpe. Differansen mellom prisen på den nye bilen og summen du får for den gamle er altså beløpet du må ut med for din nye bil.

Hvorfor la en forhandler gjøre jobben?

Som nevnt over spares du som selger for mye arbeid, energi og tid. Du slipper service og reparasjoner, papirarbeid, vask og polering, og ikke minst å gjøre individuelle avtaler med alle som ønsker å se på bilen din.

Å overlate dette til en forhandler er raskt og enkelt, ettersom du får et umiddelbart oppgjør i det du får solgt bilen på dagen hos oss. Svært mange opplever både forutsigbarhet og trygghet i dette, derfor opplever vi også at stadig flere velger å gjøre det på denne måten.

Viktige ting å tenke på ved innbytte av bil

Når vi overtar bilen overtar vi samtidig det juridiske ansvaret, men ettersom lovverket pålegger selger en plikt i opplyse om eventuelle mangler ved varen er vi alltid nøye med å presisere dette. Lån på gammel bil bør også innfris før man får lån på ny bil, for å unngå eventuelle heftelser som man er pliktig å opplyse om ved salg og som vil gjøre bilen mye vanskeligere å selge.

Årsmodell, kilometerstand og pris vil være for vurderingen av og forventningene til bilens tilstand, som igjen vil påvirke markedsverdien. Derfor er det viktig med en god, åpen og ærlig dialog, som til slutt fastsettes i en godt gjennomarbeidet kontrakt. Vi er seriøse, hos oss skal ingen føle seg lurt!

Finansiering?

Vi hjelper deg

For finansieringsløsninger har vi godt samarbeid og gunstige avtaler med anerkjente og ryddige Santander, som er vår foretrukne finansieringspartner. For forsikring har vi avtale med alle, og hva som benyttes er avhengig av kundens ønsker.

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?
Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60