Forstillingskontroll/hjulstillingskontroll

Branko’s Auto tilbyr forstillingskontroll/hjulstillingskontroll, alt utført av profesjonelle og høyt kvalifiserte mekanikere. Vi har topp moderne maskiner som umiddelbart gir oss svar på hvor feilen ligger, og med det hvordan det skal rettes opp. Her ser vi også på hjulopphenget, for å avdekke om det er slitasje der som fører til problemer.

Book time på verkstedet

Forstillingskontroll /hjulstillingskontroll

Tryggere bil med mer komfort

En forstillings- og hjulstillingskontroll gir et bedre styringssystem og dermed en tryggere bil med mer komfort. Tegn på at det er på tide med en slik service er tydelig skjev slitasje på dekkene, at rattet ikke står i midtstilling ved kjøring rett frem, eller bilen trekker til en side selv om du har sjekket og jevnet ut lufttrykket i dekkene.

Viktig

Dette er en viktige service på bilen, som retter opp skjev hjulstilling ved å kontrollere vinkelen på hjulene og forhindrer dekkslitasjen som igjen gir dårligere kjøregenskaper og høyere drivstofforbruk. Vi anbefaler å foreta en hjulstillingskontroll når du skifter til nye dekk på bilen.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60