Branko’s Auto sjekker og skifter hjuloppheng for alle biler

Hjulopphenget på et kjøretøy er konstruksjonen under som holder hjulene på plass, og som skal bidra til en bedre opplevelse både for komfort og kjøreegenskaper. Konstruksjonen består av stag som forbinder fjærer og støtdempere.

Ved ujevnheter i underlaget er hjulopphengets oppgave å sikre bedre komfort gjennom å optimalisere samspillet mellom fjærer og dempere. Kjøreegenskapene opprettholdes fordi hjulopphenget hjelper til med å stabilisere styringen av bilen.

Hjuloppheng

Vanlige feil

Vanlige feil ved hjuloppheng er skeive akslinger etter slitasje eller for eksempel en kollisjon, som fører til kast på hjulgangen og risting ved høye hastigheter. Dette er ikke bare uheldig for komforten, men vil også påvirke sikkerhet og kjøreegenskaper.

Kom innom oss

Grundig sjekk og stabilisering av hjuloppheng er en av mange oppgaver vi utfører på vårt verksted, hvor vi reparerer alle bilmerker. Vi sjekker om det er slitte deler i forstilling og bakstilling. Vi leter etter slitte foringer, defekte fjærer, dempere og hjullager. Vi kontrollerer også alle hjulene.

Ved å skifte ut alt som er utslitt unngår du å være en fare for deg selv og andre i trafikken, for eksempel fordi økt bremselengde er en av konsekvensene, samtidig som du får bedre komfort og kjøreopplevelse.

Book time på verkstedet

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60