Fullservice

Jevnlig service er viktig fordi det sikrer både garanti og reklamasjonsrettigheter på bilen samtidig som det øker dens verdi og opprettholder både driftssikkerhet og trafikksikkerhet.

Blant annet medfører bilprodusentenes serviceprogram skifte av registerreim, som er en helt sentral del av motoren for å unngå havari. I en fullservice sjekker vi motoroljen og filtre for olje, drivstoff og luft. Vi kontrollerer bremseklosser og skiver, girkasse, drivaksel og hjuloppheng. Pluss mye mer. En fullservice innebærer rett og slett alt det bilen din trenger for bedre kjøreegenskaper og større trygghet.

Book time på verkstedet

Fullservice

Alle former for service

Branko’s Auto utfører alle former for service på alle bilmerker, på forskjellige nivåer ut ifra kundens ønsker og behov. Vi reparerer og erstatter defekte deler, vi sjekker at alt fungerer som det skal, vi har kosmetisk service for et lekrere utseende. Dette gjør vi både utvendig og innvendig, igjen etter hva kunden selv ønsker.

Fullservice av profesjonelle bilmekanikere

For at du skal ha mest mulig glede av bilen, og minst mulig problemer, bør du følge bilfabrikkens serviceintervaller. Husk at vi også utfører service på andre merker enn våre egne, som er Subaru, SsangYong og MG Electric i tillegg til at vi også er autorisert servicepunkt for Land Rover.

Våre profesjonelle bilmekanikere utfører bestandig all service i henhold til bilprodusentens retningslinjer. Service må ikke forveksles med EU-kontroll, som i første rekke er en sikkerhetskontroll som ikke sier noe om bilens kvalitet, kun om den har minimumskravene for å kunne sendes ut på veien.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60