Alt innen dekk og felg

Å oppsummere våre tjenester på dekk og felg er enkelt. Branko’s Auto gir deg de dekkene du vil ha og vi gir deg de felgene du vil ha. 

Vi måler dybde på dekkene og gjør alle nødvendige sjekker for å kvalitetssikre at dekkene på din bil faktisk har noe på veiene å gjøre. For sikkerhetens skyld selvfølgelig, men også for at du i tillegg skal være trygg på at du har de riktige dekkene på bilen din. 

Book time på verkstedet

Dekk og felg

Vi skaffer det du trenger

Branko’s Auto selger dekk til alle bilmerker, og til alle prisklasser og størrelser, om du skal ha til en traktor eller en trillebår. Vi anbefaler hvilket dekk som er best egnet til din bil og dens bruksområde, med andre ord hva som er rett for ditt behov.

På samme måte selger vi felger i alle prisklasser, og til de aller fleste bilmerker. Hvor viktig dette er for kunden varierer, så vi skaffer det som er ønskelig på forespørsel, felger i stål eller aluminium og av ulike design.

Dekkskift og dekkhotell

I forbindelse med hjulskift, som vi naturligvis utfører hos oss, kan du oppbevare dine sommer- og vinterdekk på vårt dekkhotell.

Dekkhotell med vask og innendørs oppbevaring

Du slipper å bære dem inn og ut av bilen, du trenger ikke tenke på hvor du må bruke plass på dem hjemme. Og ikke minst, du kan være helt sikker på at dekkene dine er i de beste hender og blir behandlet på en måte som gjør dem levedyktig lenger. Er de ikke lenger det og du må ha helt nye sommer- eller vinterdekk så får du naturligvis både kjøpt og skiftet dem hos oss.

Branko’s Auto vasker alle dekk i en egen spesiallaget vaskemaskin, med spesielle kjemikalier som fjerner salt og alt annet som bidrar til økt slitasje på dekkene dine. Deretter blir de oppbevart på vårt dekkhotell, innendørs i riktig temperatur (rundt 18 grader).

Book dekkskift

  • Vi kontakter deg så raskt som mulig!

Dekk og felg

«Sjekk inn dekkene» dine på vårt dekkhotell

Er du usikker på gevinsten ved å benytte dekkhotell? Sammenlign gjerne med hvordan du selv føler det når du skal bo på et fint hotell. Da vet du hvordan det er å bli tatt litt ekstra vare på, hvordan andre behandler deg for at du skal kose deg. Kanskje unner du deg en SPA-behandling også. Det er et opphold med velvære, komfort og litt luksus. 

Noe av den samme følelsen ønsker vi å gi når du «sjekker inn» dekkene dine på vårt dekkhotell. Det fortjener dekkene og bilen din.

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60