Bruktbiler fra alle merker, i alle prisklasser

Merker vi leverer spesielt mye av er Subaru, som vi er og har vært forhandler av i over 40 år, samt Land Rover, Range Rover og Jaguar. Hos Brankos`s Auto er alle bruktbiler verkstedkontrollerte, polerte og vasket før kunden får dem overlevert. EU-kontroller må følge det enkelte kjøretøy sin syklus, men samtlige av våre bruktbiler leveres slik at de vil være EU-godkjente den dagen de kjøpes (se mer lenger ned i teksten). 

Book prøvekjøring

Som med salg av nye biler (les mer her) har vi fokus på «de tre T` ene; troverdighet, tillit og trygghet. Det har vi i enhver samtale, i en enhver handel. Hvorfor? Fordi resultatet av det er en ny «T», tilfredshet.

Hva trenger du hjelp med?

Kjøpe, selge eller innbytte? Vi hjelper deg. Klikk en av linkene under.

Til salgs

Se hvilke brukte biler vi har inne nå

Selg din bil

Vi hjelper med salg av alle bilmerker

Innbytte

Vi tar alle bilmerker i innbytte

Finansiering?

Vi hjelper deg

For finansieringsløsninger har vi godt samarbeid og gunstige avtaler med anerkjente og ryddige Santander, som er vår foretrukne finansieringspartner. For forsikring har vi avtale med alle, og hva som benyttes er avhengig av kundens ønsker.

Lang erfaring og fornøyde kunder

Vårt mål er bestandig tilfredse kunder, som er fornøyd med sin handel og forteller andre at det er bra å kjøpe bruktbil hos Branko’s Auto i Tønsberg. Derfor er vi også opptatt av gode dialog med kunden, vi er ikke vanskelig å samarbeide med og vi strekker oss langt for å oppfylle alle ønsker og behov.

Branko’s Auto er en familiebedrift som startet med et verksted i Slagendalen på 60-tallet, hvor vi ganske raskt også startet med salg av bruktbiler. Dette var lenge vår hovedvirksomhet før vi også startet med salg av nye biler i 1980. Bruktbilene har fulgt oss i over 50 år, og de er stadig like viktig for oss.

Viktig å vite om EU-kontroll

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en obligatorisk kontroll som skal gi en sikrere og mer miljøvennlig bilpark.  I Norge må periodisk kjøretøykontroll (PKK) gjøres hvert annet år på biler opp til og med 3 500 kg totalvekt fra fjerde år etter at bilen første gang ble registrert. For biler med tyngre enn 3500kg totalvekt kreves årlig sjekk fra og med to år etter at den ble registrert. Kontrollen utføres av bilverksteder som Statens Vegvesen har godkjent for å foreta slik kontroll og rapporteres til det sentrale kjøretøyregisteret

Det er bileiers ansvar å få sin bil EU-kontrollert og godkjent innen fristen; med godkjent kontroll kan du kjøre bilen som normalt og er det mangler må disse rettes og godkjennes i en etterkontroll innen fristen. Det gis som regel ikke utsettelse på fristen, men så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen er det opp til bileier hvor tidlig man ønsker å gjennomføre EU-kontrollen.

Service

For at du skal ha mest mulig glede av bilen, og minst mulig problemer, bør du følge bilfabrikkens serviceintervaller. Husk at vi også utfører service på andre merker enn våre egne, som er Subaru og SsangYong i tillegg til at vi også er autorisert servicepunkt for Land Rover.

Våre svært kompetente mekanikere kontrollerer bremser og væskenivåer, går gjennom alt av Software, og utfører oljeskift og annet som måtte være nødvendig. Er clutchen eller girkassen slitt, fungerer ikke eksosanlegget. Vi foretar alle typer av service, hvorav grad og omfang gjerne vil avhenge av hvor langt bilen har gått.

Vi sender ut påminnelse om service og EU-kontroll på e-post, slik at du slipper å huske på dette.

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?
Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60