Skadeoppretting og bilpleie hos Branko’s Auto

Branko’s Auto har et tett og godt samarbeid med E18 Skadesenter på Sem for skader på karosseri. Det gir oss også flere og bedre muligheter til å hjelpe våre kunder med skader på bilen.

Vi har også egen bilpleie avdeling med alt fra en rask vask av bilen til polering og keramisk lakkbehandling.

Dette er områder vi har valgt å satse mer på i 2020!

 

Skadeoppretting

Skadeoppretting

Du kan få gratis taksering, og råd rundt hva som lønner seg ved forsikringsskader. Skadesenteret er godkjent til å ta alle typer skader, og kan arbeid for alle forsikringsselskaper. 

Vi tilbyr Smart Repair, hvor bulker rettes opp uten lakkskade, som er både rimeligere, enklere og mer effektivt enn tradisjonelle metoder. Ved Spot Paint kan vi lakkere et mindre område på bilen din uten at det synes etterpå. Vi benytter utelukkende produkter fra anerkjente produsenter, og alt arbeid utføres av høyt kvalifiserte fagfolk.

Polering

Bilpleie behøver ikke nødvendigvis bare være gjenoppretting av feil, det kan også være behandling som vask og polering. Rett og slett de tingene som gjør bilen din finere, og mer komfortabel å være i.

Branko’s Auto hjelper deg med innvendig og utvendig vask, med manuell og maskinell polering. Ved sistnevnte vil også bilen vaskes grundig slik at bilen er renset for alle uønskede partikler før den poleres.

Vi bruker bestandig de beste og mest respekterte produktene, for det beste resultatet og tilfredse kunder. Ved polering får bilen din en keramisk lakkbehandling, hvor vi påfører kraftige og slitesterke Evershine som gir en meget godt beskyttet og speilblank overflate.

Påført med riktig og spesialtilpasset utstyr vil bilen din få en behandling som gjør vask og renhold mye enklere, og et utseende som er delikat så vel som holdbar.

Åpningstider

Åpningstider verksted

Man – Ons: 07:30 – 16:00
Torsdag: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 15:30
Lørdag: Stengt
verksted@branko.no