Her finner du kontaktinfo til oss på Branko's, og litt ord om og fra våre ansatte.

Bruktbilsjef

Bård Evertsen

Telefon: 33 30 00 64
E-post: bard@branko.no

Bård begynte hos oss i 2020, etter å ha jobbet i mange år med andre bilmerker.

Telefon: 33 30 00 64
E-post: bard@branko.no
Servicemarkedssjef

Stian Ellingsen

E-post: stian@branko.no

Stian har vært hos Branko's Auto side mars 2015, hvor han begynte på verkstedet hovedsakelig med ansvaret for Land Rover, og i august 2018 fikk han tillit som servicemarkedssjef.

Det er ikke mange som får den muligheten og de utfordringene i så ung alder. Jeg har en spennende stilling, hvor jeg lærer mye av eldre kollegaer med mer erfaring, men også opplever at de hører på meg selv om jeg er fersk. Det er spesielt når noen har jobbet her lenger enn jeg har levd. Sammen er vi et veldig godt team, som har det utrolig hyggelig. Den gode stemningen tror jeg kundene opplever når de kommer inn hit. Vi strekker oss langt for å yte det lille ekstra, ting kundene ser, som for eksempel at vi også vasker alle bilene vi har inne på service.
Kosmetisk klargjører

Espen Ekdal

Espen har mange års erfaring med bilpleie, og har jobbet med alle typer biler. Hans yrkesstolthet gjør at han ønsker et godt resultat hver gang.

Kosmetisk klargjører

Benedicte Bjerkesmoen

Økonomiansvarlig

Arne Johan Evensen

Telefon: 33 30 00 68
E-post: arne@branko.no

Arne Johan hadde lang erfaring da han kom hit som 55-åring i 2014. Vår økonomiansvarlig hadde tidligere jobbet i større bedrifter, og vi ble først kjent fordi han kjøpte en Subaru Outback her fem år før han selv ble ansatt!

Arbeidshverdagen her har blitt akkurat som jeg ønsket og håpet på. Etter flere år i større økonomiavdelinger ville jeg til et mindre sted hvor jeg kunne ha hele økonomifunksjonen, styringen på den fra A til Å. Den muligheten fikk jeg her. I mine øyne er størrelsen på bedriften helt perfekt, det er mer oversiktlig og gjennomsiktig, vi blir bedre kjent. Branko's Auto legger vekt på sosiale tiltak og et godt miljø. Vi blir tatt vare på her, vi har det bra på jobben!
Kontor

Thora Støren

E-post: sentralbord@branko.no

Thora begynte som vikar høsten 2018, og ble fast ansatt allerede sommeren etter. Foruten administrative oppgaver har hun også vikariert i kundemottaket, og er ikke minst vår lunsjvertinne. Thora er ekspert på kaker og gjærbakst, men sørger også for sunn mat i våre felles lunsjpauser.

Det er gode kollegaer her som det er veldig fort gjort å bli glad i. Derfor er jeg også glad for at jeg har fått muligheten til å jobbe her. Det er mye humor og glede, vi har det også sosialt sammen og møtes utenfor jobb. Morten er en super sjef som alltid er imøtekommende, og jeg føler at jeg blir satt pris på av alle her. Jeg blir ofte spurt om hvordan det er å være eneste jenta, kanskje er det en fordel at jeg er en guttejente, men jeg trives veldig godt med det og gleder meg til å dra på jobb hver dag!.
Daglig leder

Morten Danby

Telefon: 33 30 00 66
E-post: morten@branko.no

Telefon: 33 30 00 66
E-post: morten@branko.no
Salgsjef

Joakim Thonhaugen

Telefon: 33 30 00 63
E-post: joakim@branko.no

Joakim kom til oss i februar 2006, etter mange år i sportsutstyrsbransjen. Siden har det vært bil for alle pengene. Etter at han startet som selger har han med tiden blitt salgssjef.

Joakim mener nøkkelen til enhver handel ligger i tillit, oppfølging og trygghet.

Brankos's Auto er mer enn en arbeidsplass, vi som jobber her blir en del av familien. Det er nære bånd, autentisk og lite hierarki. Vi kjenner hverandre og tør å si ifra til hverandre, men vi drar alle i samme retning. For min del er også fleksibiliteten viktig, det er ikke mange andre steder jeg hadde hatt samme muligheten til å stå så fritt til å styre min egen hverdag. Det viktigste er at vi bestandig er ærlige med kundene, slik at vi er på bølgelengde og de føler seg trygge når de kjøper bil hos oss. Folk trenger den tryggheten. Ekstra og personlig service er det vi lever av, kunden skal stå i fokus og føle seg hjemme her. Kom til meg for en god bilhandel!

Telefon: 33 30 00 63

Teknisk leder / Kundemottaker / Garanti Subaru

Jan Åge Gulliksen

Telefon: 33 30 00 71
E-post: janage@branko.no

Jan Åge har jobbet på Branko's Auto siden 1987, og er med det en veteran i gamet og en av våre aller mest erfarne medarbeidere.

Branko's Auto bruker mye tid på å fokusere på kjerneverdiene våre. Det gjør i sin tur også hele kundeopplevelsen bedre. Alle trives på jobben, fordi det er et veldig godt arbeidsmiljø her. Subaru, som er bilmerke jeg har mest med å gjøre, er solide og teknisk gode biler det er lite tull med. Det gir fornøyde og lojale kunder.

Telefon: 33 30 00 71

Delesjef

Bjørn Nilsen

Telefon: 33 30 00 77
E-post: bjorn@branko.no

Bjørn begynte hos Branko's Auto som 22-åring i 1989, og har vært her siden. Delesjefen bidrar med andre ord med verdifull erfaring og kompetanse. Han sier han fremdeles gleder seg like mye til å gå på jobben hver dag, noe han tilskriver kollegaene og det gode miljøet.

Vi har et fantastisk godt team hvor vi utfyller hverandre, og spiller hverandre gode. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Den gode kommunikasjonen mellom oss overfører vi også til kundene som vi klare avtaler og åpen dialog med. Vi har en riktig bemanning, som betyr at vi har mye å gjøre uten å bli overlesset i arbeid som gjør at vi får dårlig tid og må gå på bekostning av kvalitet. Samtidig er vi heldig som har så fine bilmerker, fra solide, gjennomtestede og forutsigbare Subaru til mer eksklusive Land Rover spekket med alt av utstyr.
Mekaniker/diagnosetekniker Land Rover

Herman Melvold

Herman var først utplassert her fra Færder Videregående før han ble tilbudt lærlingplass da han var ferdig der i 2018.

Telefon: 33 30 00 70
Mekaniker

Jacob Stenersen

Jakob begynt her som 16-åring i 2018, og er med det en av våre yngste medarbeidere. Det betyr derimot ikke at han ikke har mye å bidra med både i miljøet og det faglige.

Branko's Auto er et veldig hyggelig sted å være, og jeg lærer utrolig mye av å være her. Vi har en balanse mellom trivsel og arbeidsmoral som gjør at vi kan ha det kult sammen samtidig som effektiviteten ivaretas.
Mekaniker

Mathias Nygaard Eriksen

Mathias startet som lærling i 2016, og har siden jobbet med flere bilmerker i både Norge og New Zealand. Nå jobber han som mekaniker hos oss, på alle merker.

Lærling

Oliver Østli

Gründer

Branko Danby

Telefon: 930 17 122

Branko Danby startet Branko's Auto fra bar bakke med et lite verksted i Slagendalen i 1966.

Jobben er livet mitt, jeg hadde ikke klart meg uten. Jeg har et kjærlighetsforhold til forretningen og kundene. Vi har tre mann som har vært her i over 30 år, det er unikt i bransjen. Kameratskapet og tilliten mellom de ansatte og ledelsen er viktig. Jeg er stolt av hvordan vi har bygget Branko's Auto stein for stein med knallhardt arbeid. Det som rører meg aller mest er vennskapet med så mange trofaste kunder, vi har flere kunder som sier rett ut: «Jeg er glad i dere, jeg kommer aldri til å kjøpe bil noe annet sted».

Telefon: 33 30 00 65

Selger

Robin Gyllensten Myhre

Telefon: 33 30 00 65
E-post: robin@branko.no

Robin er vårt nyeste medlem i salgsavdelingen.

Kundemottaker

Roger Martinsen

Telefon: 33 30 00 70
E-post: roger@branko.no

Telefon: 33 30 00 70
Garantiansvarlig / Delelager

Fredrik Åberg Nielsen

Telefon: 33 30 00 79
E-post: fredrik@branko.no

Fredrik har vært hos Branko's Auto siden 2004, da han som 34-åring kom hit i relativt voksen alder. Han mener nøkkelen til suksess og tilfredse kunder ligger i å yte det lille ekstra, uansett om det er små eller store oppgaver det dreier seg om.

Fredrik har vært hos Branko's Auto siden 2004, da han som 34-åring kom hit i relativt voksen alder. Han mener nøkkelen til suksess og tilfredse kunder ligger i å yte det lille ekstra, uansett om det er små eller store oppgaver det dreier seg om.
Vi gjør bestandig alt vi kan for å gjøre kundene våre fornøyde. Det er et godt arbeidsmiljø her, med gode kollegaer som jobber bra sammen. Vi har en flat struktur som gjør at det er kort vei og en god tone mellom de ansatte og ledelsen. Det er aldri noen ovenfra og ned-holdning, men tvert imot et gode samarbeid i alle ledd og på alle nivåer. Slikt gjør det hyggelig jobbe her, Branko's Auto er et fint sted å være!

Telefon: 33 30 00 79

Verkstedformann/Mekaniker/Diagnosetekniker Subaru

Truls Pettersen

Truls hadde sine første arbeidsdager på verkstedet vårt som 18-åring i 2010, og har siden vokst med oppgavene og ansvaret. I dag er han en av våre aller mest erfarne mekanikere, som tar seg av nye og unge medarbeidere.

Jeg trives utrolig godt, med kollegaer som også er venner og mye sammen på fritiden. Vi er som en liten familie, hvor alle har en felles interesse og lidenskap for bil. Det er relativt lite her, som jeg synes er bra fordi man kommer nært på alle og blir godt kjent. Selv om ikke vi på verkstedet er de som ar mest kontakt med kundene så skjønner vi at de er fornøyde når vi får godteri, hjemmelaget bakst med mer hver jul!
Mekaniker/Diagnosetekniker Land Rover

Ole Martin Haraldstad

Ole Martin begynte hos oss i 2018, men har mange års erfaring ettersom han begynte som mekaniker i 1998.

Diagnosetekniker MG

Kim André Eriksen

Kim André begynte hos oss som lærling, og er idag diagnoseteknikker for MG.

Mekaniker

Aleksander Kjær Steig

Etter at han var her som lærling har Aleksander fortsatt hos oss, og vært her siden 2015. Han utfører servicejobber og reparasjoner, og er samtidig vår altmuligmann med ansvar for transport og dekkhotell.

Jeg er sjef for dekkhotellet, og holder oversikt over logistikken der. Transport er alt fra delehenting til å kjøre kunder dit de skal når de har levert bilen sin på verkstedet her. Vi har et veldig bra arbeidsmiljø her, og trivsel er alfa omega. Vi har det sosialt her!

Kontakt oss

Bare fem minutter unna Tønsberg sentrum. Her finner du et bredt utvalg i nye og brukte biler, eget verksted med topp kvalifiserte mekanikere og egen bilpleieavdeling.

 

Tønsberg Sentrum

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

Sentralbord

33 30 00 60